Diensten


Online en toch persoonlijk

Weet je wat het mooie is? Elke bestelling wordt speciaal voor jou op maat gemaakt! Geen standaard boeketten hierzo! Zo ben je zeker van een uniek en persoonlijk bloemwerk.

We leveren alleen in de buurt en in West-Vlaanderen, want we willen de bloemen supervers en knisperend bij jou afleveren.

Abonnementen 

Ken je dat, die abonnementen zoals de krant of van de tijdschriften? Dat kan ook met Blom-Line! Je krijgt misschien niet iets zoetsappigs te lezen maar wel te ruiken! 

Evenementen 

Bij een evenement zoals een opening, horen natuurlijk bloemen! Van boeketjes voor dankbaarheid tot aankleding, Blom-Line regelt het wel!

Ja-Woorden!

Voor een bruiloft en alle bloemen die er bij horen of een felicitatie voor het stel? 

Wij zullen er in ieder geval voor zorgen dat het perfect is!

Uitvaart en afscheid

Afscheid nemen is het moeilijkste dat er is. Bloemen kunnen zorgen voor troost en daar hopen wij aan te mogen bijdragen. 

 

Even samen zitten

Soms is samen zitten om alles te bespreken het beste, om duidelijke afspraken te maken, plannen te bespreken, om duidelijkheid te creëren, etc. 

Heb je zoveel vragen?

Loopt je hoofd over? Doet je plant raar? Heb je vragen over Blom-Line?  Of wil je eerst nog wat vragen voor je wat bestelt? Dat kan en aarzel zeker niet!

Wij reageren terug binnen 24u!